Minijeřáby k prodeji i k půjčení

22.7.2020

Minijeřáby jsou nepostradatelným pomocníkem při stavbách, montážích a při různých realizačních činnostech. 

Přestože se jedná rozměrově o menší stroje, svým výkonem vás mile překvapí.

Profesionální minijeřáby zefektivní vaši práci

Minijeřáby pomohou vaši práci zefektivnit, díky čemuž rychle dochází k pokrytí pořizovacích nákladů. Tyto stoje jsou flexibilní, snadné na montáž a v neposlední řadě také zvyšují bezpečnost při práci.

Díky svému rozměru jsou minijeřáby ideální na montáž i manipulaci menšího rozsahu a dostanou se bez problému i do interiérů a úzkých prostorů. Jejich nosnost se pohybuje až do 400 kg a nabízejí práci ve výšce do 6 m, proto zvládnou manipulaci těžkých břemen i v místech, kde již ještěrky a manipulační vozíky nestačí.

  • Nosnost od 25 kg do 400 kg dle typu minijeřábu a způsobu použití
  • Pracovní výška od 2,1 m do 6 m
  • Nabízíme minijeřáby značek Quickmax a MINIKRAN MK
  • Cena půjčovného již od 1 000 Kč / den

Podle přání zákazníka minijeřáby doplňujeme elektrickým pohonem točny a pojezdu kočky, nebo také dálkovým ovládáním pomocí radiosignálu.

Prodej minijeřábů 

Půjčovna minijeřábů a příslušenství

Minijeřáby půjčujeme již od jednoho dne. Samozřejmě je možná i individuální domluva. Kromě samotného stroje vám zajistíme při půjčení kleštinu i přístupové schůdky. Zajišťujeme samozřejmě dopravu po celé České republice, na místě obsluhu zaškolíme a provedeme revizní prohlídku po postavení. Můžete se tak v klidu spolehnout, že i když to bude vaše první zkušenost s minijeřábem, vše proběhne hladce a především bezpečně.

Pronájem minijeřábů 

Brka-LIFTservis – to je prodej, půjčovna a servis na jednom místě

Firma Brka-LIFTservis sídlí v Třebechovicích pod Orebem, pouhých 10 km od Hradce Králové. Máte-li cestu kolem, neváhejte nás navštívit a zdvihací techniku si osobně prohlédnout. Pokud to k nám máte daleko, rádi vám navrhneme řešení na míru a připravíme pro vás nezávaznou cenovou nabídku. Techniku za vámi dopravíme kamkoliv po celé České republice.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

4