Prodej, pronájem a servis pracovních plošin

28.11.2019

Stavebnictví, výrobní průmysl, skladové haly, rekonstrukce památek, výškové práce i drobné úpravy na domě - to je jen malá ukázka, kde naše pracovní plošiny pomáhají

Pokud hledáte prodej či pronájem zdvihacích zařízení, jste tu správně.

Pracovní plošiny různých značek

V naší nabídce naleznete skladné a flexibilní pracovní plošiny značky BÖCKER ALP-LIFT, lehce ovladatelné bateriové plošiny BRAVI Platforms i plošiny PAUS, které zaručují vysokou stabilitu a nosnost až 200 kg. Speciální kategorií jsou spider plošiny HINOWA s podvozkem na gumových pásech a využitím jak v halách, tak v nejtěžším terénu.

Chci nezávazně poptat

Jaké pracovní plošiny nabízíme?

Dejte nám vědět, jaké máte požadavky a my pro vám vybereme plošinu, která bude nejlépe odpovídat vašemu zadání. Pracovní plošiny z naší nabídky mají dosah až 14 m a maximální nosnost 200 kg. Nebo naopak hledáte plošinu do interiéru, která bude skladná a lehce ovladatelná? I takové u nás naleznete.

  • Teleskopické plošiny
  • Přívěsové plošiny
  • Kloubové plošiny
  • Pojízdné plošiny
  • Bateriové plošiny

Dopřejte si komfort u výškových prací

Pracovní plošiny naleznou uplatnění v pestré škále činností, ať už se jedná o naskladňování vysokých regálů, stavbu a údržbu objektů či potřebu pojízdného lešení. Usnadní a především zefektivní práci. Navíc jsou prakticky bezúdržbové a je pro ně charakteristická vysoká užitná hodnota. Brka-LIFT servis má v nabídce osvědčené značky, na které se můžete spolehnout.

Zajišťujeme i servis a revize

Na vysokozdvižnou techniku se specializujeme řadu let a věnujeme se nejen prodeji a pronájmu, ale také opravám, revizím a pravidelnému servisu. Přestože pracovní plošiny a další typy zdvihacího zařízení nepotřebují velkou péči, doporučujeme provádět pravidelný servis, který prodlouží spolehlivost a životnost stroje.

Ceník revizí 

Máte-li otázky, neváhejte nás kontaktovat. Sídlíme v Třebechovicích pod Orebem a za zákazníky jezdíme nejen do nedalekého Hradce Králové, ale i do celé České republiky a na Slovensko.

4