Profesionální stavební výtahy Böcker

22.10.2020

Máte stavební či pokrývačskou firmu? V tom případě se neobejdete bez stavebního výtahu, který vám a vašemu týmu ušetří spoustu práce a námahy. 

Zefektivněte výkon vaší firmy a pořiďte si profesionální stavební výtah Böcker, na který spoléhají tisíce firem po celém světě.

Jaké stavební výtahy Böcker nabízíme?

Ať už se věnujete stavebním pracím, rekonstrukcím, zateplování budov, pokrývačskému či klempířskému řemeslu, stavební výtah bude vždy dobrou volbou. Stavební výtahy Böcker Superlift jsou poháněné jak benzínovým motorem, tak elektromotorem a mají lanový či zubový pohon.

Vybírat se můžete ze tří základních kategorií:

  • Nákladní stavební výtahy na přepravu břemen
  • Osobo-nákladní stavební výtahy, uzpůsobené na bezpečnou přepravu osob i nákladu
  • Šikmé střešní výtahy

Proč právě Böcker?

Firma Böcker je v základu rodinná firma, která má kořeny v roce 1957. V současné době se Böcker řadí mezi špičku v oblasti jeřábové technologie, zaměstnává více než 500 lidí a zakládá si na úzké spolupráci se zákazníky z praxe, jejich požadavky a potřeby zapracovává do celkového vývoje. Jejich výrobky nabízejí spolehlivé, bezpečné a přizpůsobivé řešení, kterému přes 60 let věří tisíce lidí i firem. Brka-LIFTservis není výjimkou a díky mnohaletým dobrým zkušenostem najdete produkty Böcker i v naší nabídce.

Favoritem je lanový výtah Böcker SUPERLIFT S 225

Lanový výtah Böcker SUPERLIFT S 225 patří u zákazníků mezi nejoblíbenější. Je lehký a pro manipulaci nabízí otočkou klec s rozměry 1,4 x 0,9 x 1,1 m. Nosnost tohoto modelu je 200 kg a využívá se nejčastěji na stavbách pro přepravu koleček, europalet a dalšího materiálu.

S námi máte prodej, servis i revize v celé ČR a SR

Brka-LIFTservis se zabývá zdvihací technikou v České a Slovenské republice. Profesionální tým techniků se věnuje poradenství, prodeji i servisu. Díky pravidelné údržbě strojů se můžete spolehnout na bezproblémový provoz a delší životnost jednotlivých součástek i celku. Dále provádíme nezbytné revize, které jsou důležité nejen pro dodržení BOZP.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat, rádi vám poradíme s výběrem na míru i s řešením dalším požadavků.

Potřebuji poradit 

4