Profi pojízdné lešení za dobrou cenu

26.5.2020

Spolehlivost, vysoká nosnost a rychlá montáž i demontáž - nejčastější požadavky klientů.

Spolehlivost, vysoká nosnost a rychlá montáž i demontáž – to jsou nejčastější požadavky našich zákazníků při pořizování pojízdného lešení. Lešení od nás tyto požadavky nejenom splňuje, ale navíc uspokojí i ty nejnáročnější z vás. Pojďte se podívat proč.

Pojízdné lešení značky KRAUSE

Německá výroba je už řadu let spojována s precizností a kvalitou. Po dlouhém výběru jsme se rozhodli k zastupování osvědčeného německého výrobce pojízdných žebříků KRAUSE s řadou STABILO 10, STABILO 50 a PRO TEC, kteří mají po celém světě tisíce spokojených zákazníků.
Oba výrobci využívají pro výrobu hliníkové rámy, které jsou lehké a zároveň bytelné. Pochozí plocha je z protiskluzové vodovzdorné překližky a bezpečnost zajišťují pojistky, šrouby, stěnové kotvy, podpěrné výložníky a protizávaží.

Další výhody pojízdného lešení

  • Výška pojízdného lešení je 8 m v interiéru a 12 m v exteriéru
  • Maximální délka lešení je 2 m a šířka lešení 0,7 m
  • Maximální zatížení až 200 kg / m2
  • Lešení splňuje nároky třídy 3 dle ČSN EN 1004
  • Propracované bezpečnostní prvky
  • Rychlá a snadná montáž i demontáž bez nářadí

Potřebujete pojízdné lešení jen zapůjčit?

V tom případě nepřehlédněte naši půjčovnu. V současné chvíli jsou k vypůjčení připravené dvě lešeňové pojízdné věže německé značky ALUFIX s možností pracovní plochy až do výšky 12 m.

Půjčovna lešení 

Nerovný terén? Pro pojízdné lešení žádný problém

Pojízdné lešení se hodí pro práce v interiéru i v exteriéru. Ať už před vámi stojí nerovnost v podobě schodiště, chodníku nebo terénní nerovnost na zahradě, můžete se bezpečně pustit do práce ve výškách. Pojízdné lešení má bržděná, výškově nastavitelná kola, pomocí kterých lehce dorovnáte výškové rozdíly a zajistíte si tak bezpečné pracoviště.

Nevíte si rady s výběrem lešení?

Ozvěte se nám, ochotně a rádi vám poradíme s výběrem vhodného typu. Lešení si u nás můžete prohlédnout a porovnat a v případě zájmu vás či vaše zaměstnance seznámíme s postupem montáže. Pokud to k nám máte daleko, není problém dopravit pojízdné lešení kamkoliv po celé České republice.

4