S nákladem do patra pomůže schodišťový rudl - schodolez

24.9.2020

Potřebujete přemístit těžké břemeno na podestu či do patra, ale komplikuje vám práci schodiště? 

Řešení je jednoduché – schodišťový rudl snadno přemístí náklad až o hmotnosti 400 kg, a to za minimální námahy. Díky tomuto pomocníkovi ušetříte čas při práci, a především se zbavíte dřiny a nepříjemné fyzické zátěže, která by vás čekala, pokud byste museli předměty přepravit ručně vlastní silou.

O námahu se postará elektrický schodišťový rudl

Schodišťový rudl lze vybrat jak mechanický, tak elektrický. Brka-LIFTservis se ve své nabídce zaměřujeme především na tuto druhou skupinu. Vybírat můžete z bohaté nabídky elektrických schodišťových rudlů německého výrobce AAT Alber Antriebstechnik GmbH z modelové řady CargoMaster.

Kde mají elektrické rudly uplatnění?

  • Manipulace materiálu na staveništích a montážích
  • Přemístění zboží v obchodech a skladech
  • Nakládka a vykládka těžkých břemen v autě
  • Stěhování v budovách bez výtahu

Celá nabídka schodišťových rudlů 

O sílu a výdrž se postará baterie

Eklektické schodišťové rudly (schodolezy) jsou poháněné nabíjecí baterií, která podle své kapacity a konstrukčních možností rudlu dokáže na jedno nabití zdolat až 50 pater. Maximální nosnost rudlů je 400 kg a po objednání je dodáváme do 14 dní.

Chci nezávazně poptat 

Díky elektrickému rudlu přepravíte náklad rychle a bezpečně

Častá či nevhodná manipulace s těžkými břemeny bývá zdrojem bolestí zad a různých onemocnění. Pracujte bezpečně a nechte náročnou práci na elektrickém schodišťovém rudlu, který se s profesionální lehkostí postará o přemístění těžkých a rozměrných předmětů. Se schodolezem už nemusíte shánět další lidí, aby vám pomohli se stěhováním po schodech či s vynošením těžkých břemen. Práce vám půjde hladce, rychle a především efektivně.

Na zdvihací techniku jsme profíci

Brka-LIFTservis se zaměřuje na poloprofesionální a profesionální zdvihací techniku. Nezabýváme se pouze prodejem a půjčovnou, ale věnujeme se také odbornému servisu a revizím. Potřebujete-li pomoci a výběrem, neváhejte nás kontaktovat, nebo nás rovnou navštivte v naší provozovně v Třebechovicích pod Orebem.

4