Stavební výtahy pro firmy.

19.12.2019

Stavební výtahy jsou nenahraditelným pomocníkem. 

Lehce do výšky přepraví objemný materiál i osoby. 

Firma Brka–LIFT servis má ve své nabídce šikmé i stavební výtahy, a to nejen na prodej či pronájem stavením firmám. 

Zefektivněte práci pomocí stavebních výtahů

Stavební výtahy mají široké uplatnění. Využívají se na montáž lešení, výstavbu i rekonstrukci. Stavební firmy upřednostňují nákup vlastních výtahů, proto pro tyto klienty připravujeme individuální nabídku na míru. Vyhledávanou služnou je také půjčovna stavebních výtahů. I v tomto případě je stavební technika velkým přínosem, který ve výsledku sníží náklady na stavební práce. Díky rychlé a efektivní přepravě materiálu a osob pokračují práce daleko rychleji, čímž se snižují celkové náklady na stavbu.

Kapacity stavebních výtahů

  • Nosnost až do 1 tuny
  • Rychlost zdvihu až 30 m/minutu
  • Dosah do výšky až 200 m
  • Přepravní koš až pro 6 osob

Nesmíme také opomenout jejich bezpečnost. V případě přepravy osob je splnění potřebných norem samozřejmostí a pocit bezpečí zajistí silná stabilní základna.

Profesionální značky na jednom místě

Nejprodávanějším stavebním výtahem je lanový výtah s otočnou klecí a nosností 200 kg od výrobce BÖCKER SUPERLIFT. V nabídce máme několik modelů této značky, proto si jistě vyberete ten, který bude nejlépe vyhovovat vašim požadavkům. Dále nabízíme švédské stavební výtahy značky ALIMAK HEK, která je světovou špičkou ve výrobě hřebenopastorkových vertikálních výtahů pro přepravu osob a materiálů. Nejvyšší stavbou, kde byl jejich výtah použit, je hotel v Saudské Arábii s výškou přes 600 m.

Pravidelný servis a revize výtahů jsou zárukou spolehlivosti

Jsme nejenom prodejci, ale věnujeme se též servisu a revizím stavebních výtahů, proto s námi máte jistotu, že se vám po domluvě o zdvihací techniku profesionálně postaráme. Přestože jsou stavební výtahy prakticky bezúdržbové, odborná péče a kontrola je základem bezpečnosti a spolehlivého fungování. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Sídlíme v Třebechovicích pod Orebem a zdvihací techniku dodáváme nejen do nedalekého Hradce Králové, ale i po celé České republice.

4