S žebříky KRAUSE do výšek snadno a bezpečně

26.2.2020

Variabilní, stabilní a bezpečné – to jsou německé žebříky značky KRAUSE. 

U Brka-LIFTservis si vyberete z bohaté škály typů a seženete ten pravý žebřík pro domácnost, zahradu, opravu střechy i do skladu či průmyslových hal. Nabídka je opravdu bohatá a s výrobcem KRAUSE máte jistotu, že vždy vyberete správně.

O prodej žebříků Krause je velký zájem

Kvalita žebříků KRAUSE mile překvapí nejen vás, ale i další generaci. Tyto žebříky nabízíme k prodeji nejen soukromým osobám, ale především řemeslníkům, zemědělcům, stavebním firmám a společnostem, které chtějí vytvořit pro své zaměstnance bezpečné prostředí. Žebříky nabízíme převážně pro profesionály (PROFI a PoloPROFI), hobby řadou se nezabýváme.

Typy žebříků KRAUSE

  • Skládací univerzální žebříky – variabilní použití pro domácnost i do podnikání
  • Teleskopický skládací žebřík – spolehlivě a bezpečně si poradí s nerovným terénem, například při práci na schodišti
  • Klasické jednoduché žebříky – s výškou od 3,1 m do 6,3 m
  • Dvoudílné a třídílné žebříky – flexibilní řešení až do výšky 10 m a s možností práce na schodech
  • Profesionální hliníkové žebříky – víceúčelové žebříky s pracovní výškou od 6,05 m do 10,9 m
  • Podestové schůdky – vhodné do skladů, archivů, výroben, dílen a průmyslových prostorů
  • Ostatní profesionální žebříky – schodnicové žebříky, obslužné schůdky, střešní žebříky a další

Chci žebřík KRAUSE

Pár slov o značce KRAUSE

KRAUSE je německý výrobce žebříků a lešení z lehkých hliníkových slitin. Tradice firmy sahá až do roku 1900 a za více jak 120 let se firma KRAUSE vypracovala ve celosvětově uznávaného výrobce, jehož produkty nalezneme nejen po celé Evropě, ale prakticky na všech kontinentech. KRAUSE se věnuje nejen vlastní výrobě, ale především vývoji, díky kterému má patentováno mnoho zlepšení.

Pracujte ve výškách bezpečně a spolehněte se na žebříky a lešení KRAUSE, které prochází přísnými technickými normami. Můžete namítnout, že žebříky KRAUSE jsou dražší než na první pohled téměř totožné žebříky jiných značek. Ano, cena je vyšší, ale díky ní získáváte pečlivě propracovaný výrobek, který vám bude sloužit po mnoho let a jak už jsme zmínili na začátku – užitek z něj bude mít i další generace.

Brka-LIFTservis z Třebechovic pod Orebem

Zabýváme se prodejem, servisem a revizemi zdvihací techniky. Sídlíme v Třebechovicích pod Orebem a dodáváme pracovní plošiny, vrátky, jeřáby, výtahy a žebříky nejen do regionu Hradec Králové, ale do celé České republiky. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat, rádi vám poradíme s výběrem.

4